загрузка...

Спаржева квасоля. Чим корисна? - все про лікування

Рекламний блок

Спаржевая фасоль

Квасоля має безліч різних сортів. Один з них-спаржева. Основна її відмінність від інших видів у тому, що молоді стручки можна не очищати, а використовувати в їжу цілком. Принадність цілісних квасолеві стручків італійці відкрили ще в XVIII столітті. Тоді не було спеціальних «спаржевих» сортів, тому їли дуже молоді стручки квасолі звичайної. Потім французи створили сорт, призначений для вживання в цілісному вигляді.
Корисні властивості
Квасоля містить багато вітаміну С, провітамін А, вітаміни групи В, вітамін Е, фолієву кислоту, мінерали та клітковину. Ці речовини, а також цинк ефективно борються з вільними радикалами, забезпечуючи шкірі молодий і здоровий вигляд. Поєднання клітковини, фолієвой кислоти, магнію і калію скорочує ризик інфаркту.
Спаржева квасоля низькокалорійна і легко засвоюється, до того ж містить менше білка і більше вітамінів, ніж звичайна квасоля.

Як вибрати і зберігати спаржеву квасолю?
Вибирати слід пружні і соковиті стручки, зберігати в холодильнику кілька днів.

При використанні матеріалів сайту, зворотнє посилання, обов'язкова! Варіанти посилань зліва сайту.

Рекламний блок


Лікування схожих захворювань
  • Харчування для мозку - все про лікування
  • Чим корисний ківі? - все про лікування
  • Кератин для волосся і нігтів - все про лікування
  • Користь брокколі - все про лікування
  • Корисні властивості стручкової квасолі - (сайт лікування)
  • Такий корисний кабачок
  • Супер-продукти ранньої весни
  • найкорисніші овочі
  • Корисні властивості стручкової квасолі

  • Додати коментар
    Ваше Ім'я:


    Введіть код: