загрузка...

Лікування щитовидної залози соками - все про лікування

Рекламний блок

соки при болезнях щитовидки

Соки при підвищеній функції щитовидної залози

Можна лікувати цю хворобу соками: з горобини червоної і огірків. Там в селі ми і початку лікування.
• Сік з горобини червоної. Приймають від 1 столової ложки до 1/4 склянки за 20-30 хвилин до їди 3 рази в день.
• Огірковий сік. П'ють при тиреотоксикозі по 1/4 склянки 2-3 рази на день, можна з медом.
• Корисний овочевий коктейль.
Рекомендують суміш соків: салату — 4 частини, зелених стручків квасолі — 3 частини, моркви — 6 частин. Беруть суміш по 100 мл 3 рази на день до їди.

Для нормальної роботи щитовидної залози в першу чергу необхідно надходження органічного йоду з харчових продуктів. Такий йод ніколи не викличе передозування, надлишки будуть виведені з організму. Дуже хорошими джерелами природного органічного йоду можуть стати різні соки. Вони наситять організм і іншими вітамінами і мікроелементами, а також антиоксиданти, які допоможуть протистояти хворобам і старіння організму. Тільки одна умова — соки повинні бути свіжими! Досі, правда, не ясно до кінця, чому зазначені соки допомагають при підвищенні функції щитовидної залози. У будь-якому випадку, вони виводять токсини і регулюють всі обмінні процеси, а специфіка впливу соків є.
Сік червоної горобини показаний при базедової хвороби, але має і свої протипоказання до вживання. Він не рекомендується при схильності до підвищеного згортання крові, в тому числі, при ішемічній хворобі, інфарктах та інсультах, а також при підвищеній кислотності шлункового соку.
Сік огірка володіє очищує властивістю, він активізує водно-сольовий обмін, виводить токсини і надлишки гормонів щитовидки.
Сік салату корисний при всіх захворюваннях щитовидної залози. Рекомендована суміш соків протипоказана при фосфатурії, оксалурії, при загостренні виразкової хвороби шлунка і 12-палої кишки, при проносах.

Соки при зниженій функції щитовидної залози

Сік кульбаби містить йод, тому його рекомендують у комплексному лікуванні захворювань щитовидної залози. Приймають по 1/3 склянки з медом 3 рази в день. Для видалення гіркоти листя замочують у холодній підсоленій воді на 30 хвилин. Коріння відварюють у підсоленій воді 8 хвилин. Після цього листя і корені подрібнюють на м'ясорубці і віджимають через марлю під пресом. Сік проціджують і зберігають у чистому посуді в холодильнику протягом доби.
Сік петрушки стимулює роботу щитовидної залози і надниркових залоз, тому показаний при недостатності функції цих залоз. Вживають його по 2-3 ст. ложки з медом 3 рази на день до їди.
Сік петрушки — один із самих сильнодіючих соків, тому його можна застосовувати не більше 50-60 г на день і бажано з іншими соками. Особливо обережно вживати при захворюваннях печінки.
При пухлинних процесах найкраще підійде буряковий сік, його рекомендують при захворюваннях щитовидної залози, особливо при наявності ущільнень. Сік приймають по 100 мл до їди 3 рази в день. Починати варто з менших доз, щоб звик шлунок. Перед вживанням приготований сік слід витримати 1-2 години в холодильнику.
Протипоказання: не рекомендується при цукровому діабеті у зв'язку з високим вмістом цукру, а також при оксалурії і фосфатурії.

При використанні матеріалів сайту, зворотнє посилання, обов'язкова! Варіанти посилань зліва сайту.

Рекламний блок


Лікування схожих захворювань
  • Гіпофункція, гіперфункція щитовидної залози, вузли. Лікування народними зас ...
  • Чим корисні огірки? - все про лікування
  • Ознаки раку щитовидної залози. Діагностика, лікування та профілактика
  • Симптоми захворювання щитовидної залози
  • Як правильно пити овочеві соки
  • Дієта при захворюваннях щитовидки
  • Обережно з фруктовими соками!
  • Ознаки раку щитовидної залози
  • Захворювання щитовидної залози

  • Додати коментар
    Ваше Ім'я:


    Введіть код: